PejCompany alaturi de Richard Clayderman, renumitul pianist si compozitor francez

 • PejCompany alaturi de Richard Clayderman, renumitul pianist si compozitor francez

  PejCompany alaturi de Richard Clayderman, renumitul pianist si compozitor francez

  PejCompany alaturi de Richard Clayderman, renumitul pianist si compozitor francez.

  Richard Clayderman, renumitul pianist si compozitor francez, creator al unui nou stil muzical, numit New Romantic a sustinut un turneu in Romania pentru aduce romantismul in suftelul femeilor de Ziua Internationala a Femeii.
  Turneul, sustinut de unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planete, s-a desfasurat in orasele Timisoara, Targu-Mures, Constanta si Galati, in perioada 06-10 martie 2017.

  Ne-am bucurat ca unul dintre cei mai renumiti pianisti la nivel mondial a ales serviciile de transport persoane ale companiei PejCompany.
  The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, a ales pentru al doilea an consecutiv consecutiv serviciile noastre de transport vip.

  Firma noastra de transport persoane se bucura de succes pe piata transporturilor din timisoara si romania deoarece asigura calitatea si confortul pe care si-l doreste orice pasager. Unul din cei care ne apreciaza este Richard Clayderman, intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de success pianist din toate timpurile”. Renumitul pianist si compozitor creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine oriunde in lume.

  Richard_Clayderman_Pejcompany_timisoara
  Richard_Clayderman_Ovi-Popa
  Richard_Clayderman_Timisoara

  Leave a comment

  Required fields are marked *

  seven + 14 =

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii