Transfer / Transport Aeroport Arad Timisoara

transfer transport aeroport timisoara belgrad

Transport Aeroport  Arad - Timisoara 

Pentru cei care vor să ajungă din Arad pe Aeroportul  International „Traian Vuia”  din Timisoara, pot sa apeleze cu incredere la serviciul de transfer / transport aeroport Arad – Timisoara, oferit de PejCompany.

Serviciul de transfer aeroport este oferit de curand, de firma noastra, pe langa celelalte servicii de transport precum: inchiriere microbuze, transport persoane, transport auto, transport agabaritic, etc.Cursele noastre de transfer / transport aeroport Arad – Timisoara, sunt regulate, iar pe baza comenzii clientii pot sa-si rezerve cursele de transport. Pretul unui curse de transfer aeroport Arad – Timisoara este de 200 lei.

Serviciul de transfer / transpor aeroport Arad - Timisoara poate fi tur - retur.

 Aeroport Timisoara

Din anul 2003, Aeroportul Internațional Timișoara, poarta numele inventatorului roman Traian Vuia, din judetul Timis.

Aeroportul Internațional Timișoara - Traian Vuia (codul IATA: TSR) este unul din cele mai mari din tara, fiind cel de al- 3-lea aeroport din Romania, dupa volumul de trafic al pasagerilor. Aeroportul desrveste o populatie de peste 2,5 milioane de locuitor.

Aeroportul Internațional Timișoara - Traian Vuia este depasit doar de aeroportul Henri Coandă din București și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi parcul auto
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii