Transfer / Transport Aeroport Timisoara Viena

transfer transport aeroport timisoara viena

Transport Aeroport  Timisoara - Viena


Serviciul de transfer / transport aeroport Timisoara - Viena este disponibil acum prin firma Pej Company. Transportul in regim personal pana la aeroport poate deveni o sursa de stre. Pot sa ne framante intrebari precum: Daca se strica masina pe drum si pierd avionul? Daca nu gasesc drumul spre aeroport in timp util conform planului?

Soferii nostrii care fac rute Timisoara - Viena stiu exact drumul, se incadreaza in timp, iar daca masina se defecteaza firma trimite masina de rezerva care face preluarea in timp util pentru a nu pierde zborul.


Oferta noastra cuprinde serviciul de trnasfer / transport aeroport Timisoara - Viena la pret accesibil si in regim de confort si siguranta. Preluam pasagerii din Timisoara si localitatile limitrofe pentru a-i transporta la aeroport in Viena. La soclitare efectuam preluari si din Lugoj, Faget, Arad, Resita, Caras Severin, Deva, Hunedoara sau alte orase.


Serviciul de transfer / transpor aeroport Timisoara - Viena poate fi tur - retur. Aeroport Viena

Flughafen Wien (VIE, LOWW), este Aeroportul International Viena din zona austriaca Schwechat, la aproximativ 18 km de centru Vienei. Este cel mai mare si mai aglomerat aeroport din Viena.

Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi parcul auto
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii