Ce este transportul business / VIP si ce beneficii iti aduce acesta

 • Ce este transportul business / VIP si ce beneficii iti aduce acesta

  Ce este transportul business / VIP si ce beneficii iti aduce acesta

  Pentru cerinte ridicate si clienti exigenti exista transportul bussiness / VIP, atat pentru tranport intern, cat si pentru transport international si transfer aeroport. Ei beneficiaza de siguranta si confort in acelasi timp. Transportul se poate face atat pentru cei care doresc o calatorie personala cat si pentru cei care isi doresc o calatorie de afaceri.


  Ce presupune de fapt transportul business / VIP?

  Pej Company pune la dispozitia clientilor microbuze dotate la ultimele standarde cu:

  - scaune individuale din piele, reglabile, relaxante

  - lumini

  - usb pentru incarcarea telefonului/tabletei

  - dvd cu filme

  - multe alte dotari pentru a oferi clientului o calatorie de neuitat.

  Acest tip de transport se preteaza pentru artisti, persoane cu un statut important in societate si clientilor mai pretentiosi, cum ar fi directori de companii. Mai pot apela la servici de transport business / VIP membri ai agentiilor guvernamentale, membri ai corporatiilor, planificatori de evenimente importante si conventii si multi altii.

  Punem la dispozitia clientilor masini in functie de numarul calatorilor, astfel ca nu conteaza marimea grupului.


  Beneficiile acestui tip de transport

  1. Siguranta

  Soferii nostri sunt pregatiti pentru a face fata diverselor protocoale diplomatice si ale corporatiilor cu cel mai mare profesionalism. Fiecare autovehicul este temeinic verificat de un service profesionist cu care colaboram, astfel ca fiecare client sa aiba parte de o calatorie in siguranta.

  De asemenea, soferii au experienta in condus, compania noastra acorda atentie maxima la selectia conducatorilor auto.

  1. Confidentialitate

  Atat soferii cat si angajatii nostri sunt instruiti pentru a fi discreti in ceea ce priveste identitatea clientilor transportati si pentru a le oferi intimitatea necesara.


  1. Confort

  Masinile sunt modele noi, de lux, dotate la cele mai inainte standarde. Clientii se pot odihni pe parcursul calatoriei, pot dormi sau se pot uita la un film.

  1. Rapiditate

  Economisesti timp apeland transportul business / VIP. Soferii nostru se vor asigura ca ajungi la timp la destinatia ta fara ca tu sa iti faci griji de eventualele intarzieri.

  In concluzie, poti elimina stresul inchirierii unei masini, pentru ca apeland la serviciile noastre ai parte de o calatorie rapida, sigura si confortabila. Nu exista costuri ascunse, toate le vei cunoaste la momentul rezervarii.

  Te poti baza pe noi pentru ca, pe scurt, oferim vehiculul potrivit la locul si momentul potrivit

  Leave a comment

  Required fields are marked *

  eight − seven =

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii