Transport angajati

transport angajati

PejCompany, firma de transport angajati in regim de conventie

Firma PejCompany, din Timisoara, ofera servcii de transport angajati in regim de conventie / contract pentru firmele, companiile sau multinationalele din judetul Timis.

Parcul nostru auto include microbuze marca Mercedes si Ford, dar si autocare marca Man, Renault si Setra. Dispunem de toate acreditariile, licentele si asugare pententru fiecare pasager.

Soferii angajati de noi sunt testati periodic din punct de vedere psihologic si profesional.  

Prin serviciul de transport angajati in regim de conventie, ne adresam multinationalelor si companiilor care doresc sa ofere transport salariatilor.

Parc auto

locations


Daca achizitionarea de autocare este o investitie costisitoare, nerentabila pentru companie, solutia serviciilor de transport ramane cea mai ieftina si mai confortabila pentru cele mai multe firme.  

Trebuie mentionat ca transportul prin conventie este cea mai ieftina solutie existenta in prezent, si vine cu numeroase beneficii.


Transportul in conventie cea mai stabila solutie pentru companii

Conventia ramane cea mai  ieftina si mai stabila metoda de transport pentru angajat, pentru ca in acest regim se pot aplica cele mai mici tarife  pentru operarea curselor.

Dealtfel, serviciile oferite de catre firma de transport PejCompany sunt foarte flexibile, astfel angajatorii au posibilitatea de a stabili dimensiunea ( microbuz sau autocar ) mijlocului de transport dar si modul de operare.

Pot fi solicitate curse regulate care sa preia personalul din anumite puncte, pana la locul de munca si retur.

Angajatii se pot bucura de calatorii realizate in siguranta, curatenie si confort ridicat, indiferent de distanta parcursa, intrucat firma noastra de transport persoane pun la dispozitie solutii noi, conforme care sa asigure starea de  siguranta si de bine a tuturor calatorilor.

Transport angajati, riscuri minime

Autocarele si microbuzele propuse de firma noastra pentru transport sunt moderne, prevazute cu echipamente de confort si siguranta, in conformitate cu cerintele impuse prin normele legislative.

Pentru a spori siguranta curselor, soferii au instruire specifica si experienta vasta.

Aceasta metoda de transport nu doar ca ajuta la eficientizarea costurilor unei companii dar are efecte directe si asupra productivitatii, angajatii ajungand la locul de munca odihniti, pregatiti pentru  activitatea pe care o desfasoara.

Numeroase studii au scos la iveala ca personalul care trebuie sa gasesc prin resurse proprii modalitatile de ajunge la serviciu manifesta oboseala accentuata si stres in timpul programului, deci randamentul este mult mai scazut.

Riscul de producere a accidentelor este minimizat de faptul ca autocarele folosite sunt conforme si respecta prevederile legale cu privire la realizarea inspectiilor tehnice, dar si de faptul ca sunt manevrate de oameni cu experienta.

Solutii flexibile personalizate

Un alt aspect ce trebuie mentionat este faptul ca firma PejCompany, din Timisoara, opereaza curse in conventie sau transport angajati, propune oferte personalizate, adaptate necesitatilor indiferent de distanta, numar de pasageri sau opriri.

Contractele propuse sunt simple si clare, nu sunt insotite de clauze sau costuri ascunse, intrucat sunt realizate pentru a pastra colaborarea pe termen lung.

Gradul ridicat de eficienta, promptitudinea si costurile reduse sun doar cateva dintre motivele pentru care solutiile de transport angajati in conventie trebuie luate in calcul indiferent de domeniul de activitate.

Alege acest microbuz pentru a calatori in siguranta si confort. Microbuzul dinspune de scaune din piele reglabile, clima si alte facilitati pentru o calatorie de tip business.

Acest microbuz este pretabil pentru transportul celor cu pretentii ridicate. Dispune de toate imbunatatirile si confortul pe care le ofera microbuzele tip vip de la mercedes.

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii