Transport persoane

TRANSPORT PERSOANE TIMISOARA

PejCompany  ofera servicii de transport persoane Timisoara, dar si in alte judete ale tarii. Firma noastra se adreseaza atat companiilor care ofera angajatilor transport la si de la servici. PejCompany ofera servicii de transport persoane Timisoara scolilor care organizeaza cu elevii excursii, iesiri si drumetii.  De asemenea, putem colabora cu orice club sportiv care are de facut deplasari in Timisoara sau in orice alta locatie din Romania sau chiar international.

Prin serviciile de transport persoane ne adresam si celor care doresc  transfer sau transport la si de la aeroport. Fie ca veniti in tara sau plecati din tara noi va putem transfera la orice aeroport din Timisoara, Romania sau strainatate. Oferim transport de persoane din Timisoara la aeroportul international din Budapesta.  

Firma noastra de transport persoane Timisoara detine o flota de microbuze, in special marca mercedes, in care se pot transporta pana la 20 de persoane. Microbuzele sunt intr-o stare ireprosabila, sunt verificate in permanenta de mecanicii nostrii totul pentru siguranta si confortul clientilor. Soferii nostrii sunt mereut testati atat medical cat si intelectual si profesional. De asemenea, ei au mii de ore de conducere, iar lucrul acesta denota experienta si profesionalism.

transport-persoane-timisoara-3

Inchiriere microbuze & autocare 

Mocrobuzele din flota noastra sunt curate, intretinute, confortabile, cu scaune individuale, spatar ajustabil pentru fiecare pasager, clima, incarcator usb, dvd, portbagaj generos pentru bagaje si alte dotari. Punem accent pe siguranta de accea nu ne permitem sa neglijam reviziile periodice ale microbuzelor si autocarelor din flota noastra.

Pe langa microbuze detinem si un parc auto format din autobuze si autocare pe care le folosim atunci cand numarul de peroane catre trebuie transportate este mai mare. Numarul maxim de locuri pe care-l are un autocare este de 65. Detinem autobuze care dispun 26, 55, 63 si 65 de locuri. Toate autobuzele/autocarele sunt doate cu clima si portbagaj spatios pentru bagaje.

Pentru serviciul de transpor persoane Timisoara si nu numai, orice autobucar sau microbuz se poate inchiria la pret negociabil.  Putem oferi transport persoane catre orice destinatie atat intern cat si international.

Inchiriere microbuze de tip business & vip

Pentru cerinte mai ridicate pune la dispozite pentru transport persoane Timisoara, microbuze de tip business sau vip. Microbuzele de tip business sunt dotate la ultimele standarde cu scaune individuale din piele, lumini stralucitoare si multe alte dotari care duc calatoria la o experienta de neuitat. Microbuzele de tip business sunt pretabile pentru transportul vedetelor, artistiilor sau persoanelor cu un statut special in societate.


microbuz-timisoara
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii