Mercedes-Benz, V-Class AVANTGARDE combină confortul și siguranța

 • Mercedes-Benz, V-Class AVANTGARDE combină confortul și siguranța

  Mercedes-Benz, V-Class AVANTGARDE combină confortul și siguranța

  Mercedes-Benz prezintă lux într-un format unic, cu  V-Class,  un vehicul exclusiv pentru călătorii lungi. Confort, stil, eleganta si spatiu definesc modelul V-Class. Mercedes a dezvoltat acest concept potrivit pentru fiecare situatie si pentru toata lumea.

  PejCompany, firmă de transport persoane, din Timișoara, deține în parcul auto un V-Class AVANTGARDE. Acest model este închiriat în regim de transpor business / vip .

  Modelul din flota noastră este echipat cu două  randuri de scaune individuale, a cate 3 locuri. Acesta oferă scaune pentru transportul a până la 8 persoane cu tot cu șofer.

  V-Class AVANTGARDE - spațiu pentru gusturi rafinate.

  Modelul este realizat la interior din materiale de calitate superioară, aplicațiile cromate și tranzițile ușoare fac din V-Class un autovehicul confortabil și luxos pentru fiecare călătorie.
  Elementul haptic continuă în partea din spate cu materiale din pile de primă clasă fapt ce aduce o atmosferă incomparabilă.

  După preferință, scaunele pot fi aranjate pentru a se îndrepta unul către celalalt. Datorită sistemelor de fixare rapidă, scaunele din spate se pot îndepărta astfel, obiectele voluminoase să poată avea loc.

  V-Classs ofera șoferului și pasagerului din față scaune ergonomice pentru a avea parte de o îmbunătățire a confortului în timpul unei călătorii lungi.

  V-Class AVANTGARDE – grad ridicat de siguranta.

   Sistemele sale de siguranță sunt orientate pe conceptul integral de siguranță pe patru niveluri al Mercedes-Benz.

  În primul rând: conducere în siguranță. 

  Caracteristicile standard din toate cele trei linii de echipare V-Class includ ATENȚIE ASSIST, asistența crosswind assist, asistența farurilor și monitorizarea presiunii în anvelope.

  Alte caracteristici de siguranță inovatoare, cum ar fi sistemul de control al distanței DISTRONIC PLUS, sistemul inteligent de iluminare cu LED-uri, asistentul pentru faruri, asistență pentru păstrarea benzilor de rulare, asistență pentru semnalizarea traficului și camera 360 ° pot fi de asemenea, adăugate ca opțiuni.

  În al doilea rând: protecție preventivă în caz de pericol.

  Tehnologii uimitoare de prevenire a accidentelor sunt disponibile pentru V-Class. PRE-SAFE identifică situațiile critice de condus și ia măsuri preventive, pentru prevenirea coliziunilor din spate și frânarea autovehiculului în caz de urgență.

   Asistentul Blind Spot și Asistentul de menținere a benzilor de rulare pot, de asemenea, să protejeze șoferul împotriva pericolelor neașteptate.

  În al treilea rând: protecția optimă în caz de accident.

  Toate cele trei linii de echipare din modelul V-Class au airbag-uri lateral. Laterale acopera zona torace-genunchi, iar geamurile pentru șofer și pasagerul din față asigură o protecție optimă în caz de accident.

  În al patrulea rând: controlul daunelor după un accident.

  În cazul în care se produce o coliziune gravă, mecanismele precum oprirea automată a motorului și deblocarea ușilor, iluminarea de urgență se activează în caz de avarie.

  V-Class a obținut scorul maxim de cinci stele în testul de impact Euro NCAP din 2014. Acest lucru face ca modelul V-Class să fie unul dintre cele mai performante vehicule din clasa sa.

  Leave a comment

  Required fields are marked *

  4 × one =

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii