Inchiriere microbuz timisoara

Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi intreaga flota auto

Inchiriere microbuz Timisoara

PejCompany ofera spre inchiriere microbuze Timisoara, dar si in in tara. Servim piata de transport persoane si inchiriere microbuze din Timisoara si din vestul tarii inca din anul 2011. Printre altele, serviciile noastre includ transport persoane intern si international, dar serviciul de inchiriere microbuz Timisoara sau Romania.

Pentru inchiriere microbuz Timisoara compania noastra ofera o gama diversificata de microbuze, marca mercedes, cu capacitati de 7+1, 8+1, 15+1, 19+1, 20+1, locuri.  Detinem un parc auto format din 12 microbuze dotate dupa ultimele standarde ale companiei mercedes.


Pret inchiriere microbuz Timisoara

Inchiriem microbuz Timisoara, cu tot cu sofer, asigurari, combustibil, etc. Pretul inclunde toate cele mentionate. Pentru un pret rezonabil spre inchiriere microbuz Timisoara se percepe un tarif de .... / km.

Ca si posibilitate de inchiriere microbuz Timisoara, noi oferim clientului urmatoarele posibilitati: LEI/zi ; LEI/km si LEI/cursa.  Fiecare client este liber sa aleaga modalitatea de plata astfel incat sa aibe cele mai mari beneficii.  Pentru anumite curse pretul pentru inchiriere microbuz dar si autocar se poate negocia.

pejcompany

In ce situatii poti apela la inchirierea unui microbuz

Uneori este posibil sa ai nevoie de o masina mai mare pentru diverse ocazii, si sa nu stii ce ai putea sa inchiriezi. Iata ocaziile cand ai putea avea nevoie de servicii de inchiriere microbuz:

In concediu

Daca te-ai hotarat sa pleci cu mai multi prieteni in concediu, inchirierea unui microbuz este o ocazie perfecta pentru asta. In primul rand, economisesti bani. Cand plecati mai multi prieteni in concediu sau doua familii, sa mergeti cu o singura masina este mai ieftin decat fiecare sa calatoreasca cu masina lui. Daca inchiriati un microbuz aveti avantajul spatiului pentru calatorie si pentru depozitarea tuturor bagajelor. In al doilea rand, calatoria in grup, mai ales daca este pe o distanta mai lunga, este mult mai distractiva si nici nu va veti da seama cand ajungeti la destinatie.

Transportul unor copii

Daca esti directorul unei gradinite sau a unei scoli si ai un numar mic de copii de transportat undeva, atunci solutia este sa apelezi la serviciile de inchiriere microbuze. Astfel, poti transporta copiii in siguranta la o piesa de teatru, intr-un parc sau la un spectacol. Bineinteles, microbuzul este perfect si pentru plecarea cu prescolarii sau scolarii intr-o mica excursie.

De obicei la microbuze sunt soferi prietenosi, pe care nu ii deranjeaza rasetele copiilor, tipetele si alte zgomote pe care acestia le fac.

Transport persoane

Microbuzele pot fi inchiriate pentru transportul persoanelor in diferite situatii:

  • Ar putea fi vorba de transportul unor persoane la serviciu si inapoi, pentru companiile care au sediile la periferie sau in afara orasului. Acestea pot pune la dispozitia salariatilor care nu au masina posibilitatea de a avea un mijloc de transport.
  • Transportul persoanelor in strainatate pentru cei care lucreaza in afara tarii.

Eveniment special

Un alt motiv pentru care ai putea sa ai nevoie de inchirierea unui microbuz este un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez. Daca doresti ca la evenimentul organizat sa participe cat mai multe persoane, inclusiv cele care nu au mijloc de deplasare, sa le pui la dispozitie un microbuz este solutia ideala.  Astfel, poti avea persoanele dragi alaturi de tine in momentele speciale, mai ales daca acestia nu au posibilitatea sa isi procure singuri o masina pentru transport.

Acestea sunt patru situatii (si bineinteles mai pot exista si altele) cand ai putea avea nevoie de serviciile unei companii  de inchiriere microbuze in Timisoara. In functie de motivul pentru care ai nevoie de un microbuz, alaturi de inchirierea lui, ti se va pune la dispozitie si un sofer.

Transport persoane / inchiriere microbuz tip business

Alege acest microbuz pentru a calatori in siguranta si confort. Microbuzul dinspune de scaune din piele reglabile, clima si alte facilitati pentru o calatorie de tip business.

Acest microbuz este pretabil pentru transportul celor cu pretentii ridicate. Dispune de toate imbunatatirile si confortul pe care le ofera microbuzele tip vip de la mercedes.

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii