Inchiriere autocar timisoara

Inchiriere autocar

locations

Detinem de un numar de 5 autocare care au intre de 26+1, 55+1, 63+1 si 65+1 locuri. Toate autocarele sunt pregatite sa transporte pasageri in conditii speciale.

Vezi intreaga flota auto

Inchiriere autocar Timisoara

PejCompany  activeaza pe piata de transport persoane din vestul tarii din anul 2011 si ofera spre inchiriere autocar Timisoara. Prin serviciul de inchiriere autocar venim in intampinarea nevoilor de transport in diverse scopuri. 

Compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de inchiriere autocar Timisoara pentru scopuri precum excursii scolare, inchiriere pentru curse ocazionale, curse regulate, conventii, vizitarea unor obiective turistice din Romania, etc.

Pret inchiriere autocar Timisoara, este unul rezonabil. Avem tarif fix, dar si negociabil in functie de anumite criterii ce tin de km, zile, curse, autocare, etc. Nu suntem rigizi in privinta tarifului pentru ca dorim sa oferim cel mai bun raport pret/conditii calatorie.  

Parcul nostru auto dispune de autocare care sunt intr-o stare perfecta de functionare, ele fiind mereu verificate de mecanicii companiei . Ne dorim si reusim sa oferim servicii inchiriere autocare Timisoara la cele mai inalte standarde. Accentuam confortul pasagerului de accea autocarele sunt intretinute, curate atat interior cat si exterior. Aerul din interiorul autocarului de bun miros datorita accesorilor care improspateaza aerul.  Scaunele au tapiteria curata, sunt confortabile si reglabile. Pe timp de vara clima isi face datoria, iar pe timp de iarna autocarul este calduros si confortabil.  

Transport persoane / inchiriere microbuze tip business

Alege acest microbuz pentru a calatori in siguranta si confort. Microbuzul dinspune de scaune din piele reglabile, clima si alte facilitati pentru o calatorie de tip business.

Acest microbuz este pretabil pentru transportul celor cu pretentii ridicate. Dispune de toate imbunatatirile si confortul pe care le ofera microbuzele tip vip de la mercedes.

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii