Transfer / Transport Aeroport Timisoara Budapesta

transfer transport aeroport timisoara budapesta

Transport Aeroport  Timisoara - Budapesta


Pej Company, este firma de transport persoane din Timisoara care-ti poate asigura serviciul de transport / transfer de acasa la aeroport si retur in conditii de confort si siguranta.

Cu punctualitate, preluam pasagerul din locatia acestuia ( domiciliu, hotel, pensiune, etc ) cu scopul de a-l transfera la aeropr in Budapesta.


Serviciul de transfer / transpor aeroport Timisoara - Budapesta poate fi tur - retur.

 Aeroport Budapesta

Aeroportul International Ferenc Liszt este cel mai mare aeroport din Budapesta, destinat traficului comercial. Aeroportul a fost redenumit in memoria renumitului pianistului machiar Ferenc Liszt. Aeroportul inca mai este numit de unii Ferihegy, dupa numele cartierului din jurul aeroportului.

Aeroportul ofera conexiuni internationale, in primul rand in Europa, dar de asemenea, in Africa, America, Australia si in Orient. De asemenea, aeroportul serveste ca baza pentru Ryanair si Wizz Air.

Renumitul Aeroport din Budapesta ofera pasagerilor facilitati precum ATM-uri, case de schimb valutar, magazine duty-free, capela, restaurante, zona de ingirjire a copilului, oficiu posta, informatii turistice si rezervari hoteliere.


Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi parcul auto

De asemenea, exista facilitati pentru persoanele cu dezabilitati care se pot obtine de la biroul de ajutor al aeroportului. Aeroportul dispune de acoperire GSM, WI-Fi si prize 230 V.

Pasagerii care calatoresc cu carduri de fidelizare, bilete la clasa business sau copii mici, precum si pasagerii in varsta si cu handicap pot folosi serviciul de prioritate in timpul screening-ul de securitate de la Terminalul 2.

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii