Parc auto

PARC AUTO MICROBUZE

INCHIRIERE MICROBUZ TIMISOARA

PejCompany are ca obiect de activitate transportul de persoane intern si international. Ca si servicii conexe ofera spre inchiriere microbuze in Timisoara, dar nu numai.

Parcul nostru auto este format din 12 microbuze destinate transportului de persoane intern si international. Detinem 11 microbuze mercedes si unul renault. Cele mai multe microbuze sunt mercedes sprinter, mercedes vito si mercedes viano. Toate sunt la zi din punct de vedere tehnic. Sunt verificate periodic. Respecta standardele de siguranta. Nunele ofera conditii de confort sporit fiind de tip business / vip.  Serviciul nostru de inchiriere microbuz Timisoara este foarte apreciat deoarece oferim un raport forate bun servicii / pret.


parc-auto-inchiriere-microbuz--timisoara

PARC AUTO AUTOCARE

INCHIRIERE AUTOCAR TIMISOARA

inchiriere-autocar-timisoara

Compania noastra ofera spre inchiriere autocare in Timisoara si in intreaga tara. Autocarele sunt date spre inchiriere doar pentru transport intern.

PejCompany dispune de un parc auto format din 5 autocare care au capacitati de 26+1, 55+1 (x2), 63+1 si 65+1 locuri. Autocarele sunt sub marca mercedes, renault, setra si temsa samba. Toate dispun de clima / incalzire webasto. Nunele dispun de microfon ghid, masuta, sacaune reglabile, etc. 
Inchirierea autocarelor pentru transport persoane se face cu sofer, toate dispun de asigurare, iar pretul inchirieri inclunde toate taxele. Nu avem taxe ascunse. In functie de km pretul se poate negocia.


Formular de comanda

Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii