Transport auto

Transport auto international

PejCompany ofera servicii de transport auto Timisoara, Romanaia- Austria, Germania, Belgia, Anglia sau pe baza de comanda ferma, din orice alta tara a europei.

Serviciul nostru include transport auto pe platforma a masinilor sau motocicletelor din europa in romania. Transport autoturisme, suv-uri, jeep-uri, atv-uri, etc.  Va oferim garantia unui transport sigur si de calitate a masinilor dumneavoastra.

transport-auto-timisoara-austria,-germania,-belgia,-anglia

TRANSPORT AUTO ROMANIA-AUSTRIA, GERMANIA, BELGIA, ANGLIA


Serviciile noastre includ incarcarea si descarcarea autoturismului dumneavoastra pe platforma, transportul promt si sigur, asigurarea transportului, felexibilitate, corectitudine etc.

Prin serviciul nostru puteti achizitiona o masina din Austria, Germanai, Belgia, Anglia sau din oricare tara europeana, iar noi sa garantam serviciul de transport pe platforma.

Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi tot parcul auto

Transport auto international

Serviciul nostru de transport auto pe platforma se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor. 


  • Transport auto Timisoara-Germania
  • Transport auto Timisoara-Austria
  • Transport auto Timisoara-Belgia
  • Transport auto Timisoara-Anglia
  • Transport auto pe platforma Romania-Europa
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii