Transport colete

Heading text

Serviciul de transport colete Timisoara - Europa, este un alt serviciu pe care-l avem pe langa cele de transport persoane, transport auto, inchiriere microbuze, inchiriere autocare si transport agabaritic. Serviciul de transport colete va ofera posibilitatea sa expediati pachete din Timisoara  sau din alte localitati in Uniunea Europeana. 

Prin serviciul de transport colete Timisoara – Europa venim cu o alternativa la serviciile deja existente de transport colete si tot  odata aducem un plus acestui serviciu. Pachetele pe care le aveti de expediat din Romania, Timisoara sau orice alta localitate vor ajunge in siguranta la destinatie. Suntem constineti de valoarea fiecarui colet pe care trimiteti.

Coletele expediate prin noi vor fi manipulate cu mare atentie de catre angajatii nostrii pentru a nu fi deteriorate. Toate coletele sunt manipulate cu mare atentie. Suntem responsabili fata coletele dumneavoastra de aceea, nu facem rabat de la seriozitate, atentie, respect si siguranta.  

Oferm serviciu  de transport colete la adresa  din Romania – Europa si din spre Europa – Romania

Rute aproximative

Transport colete Timisoara, Romania  – Austria

Transport colete Timisoara, Romania  – Germania

Transport colete Timisoara, Romania  – Belgia

Transport colete Timisoara, Romania  – Anglia

Transport colete Austria – Timisoara, Romania

Transport colete Germania  – Timisoara, Romania

Transport colete Belgia  – Timisoara, Romania

Transport colete Anglia – Timisoara, Romania

Tarif, pret  colet  1 euro/kg

Tarif, pret plic 20 euro

Tarif negociabil pentru cantitati mari de colete.

Tarif transport colete Timisoara, Romania – Austria, Germania, Belgia, Anglia. Acestea sunt tarile din Europa pentru care oferim serviciu de transport colete.

Preluam colete din locatia dumneavoastra pentru a-l transporta la destinatie in cele patru tari din Europa sau din aceste patru tari in Romania. Pachetele expediate prin noi vor ajunge mereu la timp si in siguranta la destinatar. 

Suntem convinsi ca facand o singura expediere prin noi vor mai urma si altele deoarece noi chiar ne pasa de coletele dumeavoastra. Dorim sa ajunga in cel mai scurt timp si fara deteriorari.

transport-colete-timisoara-europa
packaging

PACKAGING OPTION TABLE

PACKAGE SIZESMALLMEDIUMLARGE
Package dimensions120 x 150 x 178120 x 150 x 178120 x 150 x 178
Weight35 kg45kg65kg
Capacityapprox 158 units of textileapprox 258 units of textileapprox 258 units of textile
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii