Transport international

transport-intern-persoane-colete-auto-timisoara

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE - COLETE - AUTO

PejCompany ofera servicii de transport international de persoane. Preluam pasageri din partea de vest a tarii pentru ai transporta in europa.  Judetele pentru care ne oferim serviciile de transport persoane international  sunt Timis, Arad si Caras-Severin, dar la cerere preluam pasageri si din alte zone ale romaniei. 

Cu plecari saptamanale din Romania oferim transport international de persoane in tari precum Austria, Germania, Belgia si Anglia.  Rutele mentionate sunt tur – retur. Pe baza de comanda putem oferi transport international si in alte tari ale europei.

De asemenea, PejCompany ofera servicii de transport international de colete. Coletele sunt preluate de catre noi din Austria, Germania, Belgia, Anglia si livrate in Romania, in locatia comunicata de catre dumneavoastra sau preluate din Romania si transportate in europa.

Serviciul de transport colete Timisoara, Romania – Austria, Germania, Belgia, Anglia sau Europa-Romania, are multiple avantaje. Coletul sau pachetul este preluat de catre noi, este manipulat cu cea mai mare atentie pentru a nu fi deteriorat.  Coletul  va ajunge  in siguranta si la timp in locul de destinatie.

Pej Company mai ofera si transport auto la nivel international. La comanda aducem masini, pe platforma  din Austria, Germania, Belgia, Anglia sau alta tara din Europa. Daca doriti sa achizitionati o masina din europa si nu aveti cu ce sa o transportati in tara noi va oferim  serviciul de transport auto.  

Transport international din Timisoara, Romania

Compania noastra a crescut in ultimii ani in mod exponential datorita recoandarilor pe care le-am primit din partea clientilor si partenerilor nostrii. Facem investitii constante in microbuze dutate dupa ultimele standarde in materie de siguranta si confort. Serviciile pe care le oferim la nivel international sunt:

  • Transport international persoane
  • Transport international colete
  • Transport international auto
  • Transport de tip business, vip
  • Inchiriere microbuze
transport-intern-persoane-colete-auto-timisoara2
Call Now Button

Suntem transparenti de aceea dorim sa cititi si sa va exprimati acordul cu Politica de confidentialitate and Termenii si conditii