Transport persoane

transport-persoane-timisoara-belgia

Transport persoane Timisoara - Belgia

Compania noastra ofera servicii de transport persoane Timisoara - Belgia. Desigur, plecarile nu sunt doar din Timisoara, ci noi preluam pasageri din orice alta locatie fie ca este oras, sat sau comuna. 

Operam pe partea de Vest a tarii cu preluare de pasageri din Jud. Timis, Arad, Caras-Severin, dar pe baza de comanda preluam din orice alta locatie din Romania. Oferim servicii de transport international cu plecari regulate. Transportul este tur-retur.  

Romania - Belgia

Transport persoante Timisoara, Romania – Belgia si Belgia – Romania

Ruta 1: Timisoara – Budapesta – Viena – Linz – Salzburg – Passau - Regensburg – Nuremberg – Koln Dusseldorf - Aachen - Liege - Bruxelles

Ruta 2: Locatia dumneavoasta - Budapesta – Viena – Linz – Salzburg – Passau - Regensburg – Nuremberg – Koln Dusseldorf - Aachen - Liege - Bruxelles

Preluare pasageri din Jud. Timis, atat din principalele orase precum : Buzias – Ciacova – Deta – Faget – Gataia – Jimbolia – Recas – Sannicolau Mare, dar si din comune sau sate. 

Preluare pasageri din Jud. Arad, din principalele oras, dar si din comune sau sate.

Preluare pasageri din Jud. Caras-Severin, din principalele oras, dar si din comune sau sate.

Inchiriere microbuze

locations

Parcul nostru auto dispune de un numar de 12 microbuze marca mercedes dotate cu toate utilitatile pentru a oferi o calatorie placuta si confortabila.

Vezi parcul auto